Меню
Профил
Език

Акордеонни категории

Безплатна доставка над 70,00 лв

Нови начини за доставка

Дата: 2023-11-01

Уважаеми клиенти, водени от стремежа си да печелим все повече доволни клиенти, Ви предлагаме още два начина за доставка на поръчани от нашия сайт артикули. Освен добре познатия Ви начин на доставка с куриер, вече можете да се възползвате от доставка без такса за транспортни разходи като сами вземете своята поръчка от физическия ни магазин или склад в гр. Благоевград.

Можете да извършите поръчка и след един час да получите избраните артикули от нашия физически магазин в гр. Благоевград на бул."Джеймс Баучер" 6 или от склада ни на ул."Чакалица" 6 (Покрития пазар, 1 етаж, бившият магазин за перилни препарати ). Ще можете да вземете поръчаните артикули в рамките на седем работни дни след извършването на поръчката.

Заплащането на поръчките можете да осъществите с карта или в брой в нашия магазин, а в случай, че изберете да вземете поръчката си от нашия склад - заплащането е само в брой.

 

Бихте могли да се възползвате от най-новата ни услуга доставка до адрес в гр. Благоевград - с включена фиксирана сума за доставка в размер на 3,00 лв. 

Ако изберете доставка до адрес в гр. Благоевград с включена сума за доставка, наш служител ще Ви позвъни да уточните адреса и часа за доставката. 

Заплащането на този начин на доставка се извършва в брой.

Желаем Ви приятно пазаруване!